Lunch en diner

Italiaans Restaurant Vaticano is gevestigd in het monumentale pand "Schulten Hues", één van de oudste horecapanden van Zutphen, gelegen in het hart van de binnenstad van Zutphen. In een sfeervolle ambiance met originele ornamenten en decoraties beleeft u Italië in z'n hart.

Wij serveren uit een traditionele Italiaanse keuken met uitsluitend verse ingrediënten. Alle gerechten worden op hoog niveau bereidt in onze open keuken. Onze koks bereiden het vlees, de vis en de Italiaanse pasta of pizza dus onder uw ogen.

  Reserveren

Maak uw reservering

De deuren van Italiaans Restaurant Vaticano gaan op 1 juni eindelijk weer open!

Via onderstaand formulier kunt u online uw reservering plaatsen. Uw reservering is pas definitief als u een bevestiging van ons heeft ontvangen. Heeft u geen bevestiging van ons, gelieve dan even te bellen om teleurstellingen te voorkomen.

MAATREGELEN I.V.M. COVID-19

In verband met de regelgeving rondom het coronavirus mogen wij maximaal 30 gasten in ons restaurant ontvangen en uitsluitend op reservering. Dit mag ook kort van te voren.
Vanwege de beperkte beschikbaarheid hanteren wij in ons restaurant twee lichtingen; van 11:00 tot 19:15 uur en van 19:30 tot 23:00 uur. Gelieve hier rekening mee te houden bij het reserveren.

Voor het terras hoeft u niet te reserveren, maar wilt u verzekerd zijn van een plekje dan adviseren wij om dit wel te doen.

Personen uit één huishouden mogen bij elkaar aan tafel zitten, ongeacht de groepsgrootte. Personen die niet tot hetzelfde huishouden behoren, mogen met maximaal twee personen bij elkaar aan tafel.

Wij gaan het restaurant en ons terras zo inrichten dat er 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Verder nemen wij alle maatregelen die nodig zijn om een veilige (werk)omgeving te creëren.

Wij zijn blij u weer te mogen ontvangen en danken u voor uw begrip.

 
Openingstijden
Maandag
11:00 - 23:00 uur
Dinsdag
11:00 - 23:00 uur
Woensdag
11:00 - 23:00 uur
Donderdag
11:00 - 23:00 uur
Vrijdag
11:00 - 23:00 uur
Zaterdag
11:00 - 23:00 uur
Zondag
11:00 - 23:00 uur
webdesign door Veldmaat ICT