Catering

De Italiaanse keuken is een van de lekkerste ter wereld. Voor iedereen is wel wat wils; zowel vlees, vis als vegetarische gerechten. Vaticano verzorgt de catering voor iedere gelegenheid op de door u gewenste locatie voor groepen van 10 tot 1000 personen.

Of u nu enkele hapjes wilt bij u thuis, voor een lunch, een zakelijk diner, een volledig verzorgde trouwerij of een feest met bediening, wij kunnen het voor u verzorgen. Wij bieden u de beste Italiaanse gerechten van restaurant kwaliteit en passend binnen elk budget.

Naast ons vaste catering aanbod behoren ook speciale wensen en thema's zoals biologisch en slow food met een offerte op maat tot de mogelijkheden. En natuurlijk speciaal op maat samengestelde wijnarrangementen.

Alle catering voor groepen vanaf 8 personen worden indien gewenst geleverd met gratis bruikleen van onder andere borden, bestek en eventueel glazen voor wijnarrangementen.

U kunt vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie. U kunt natuurlijk ook even binnenlopen.

  Contact

Vaticano Trattoria

Met een Italiaans restaurant die zijn naam eer aan doet in het hart van de mooie Hanzestad Zutphen is de naam Vaticano een begrip geworden. Kleine stukjes van Italië vindt en proeft uin ons restaurant waar dagelijks authentieke gerechten uit de Italiaanse huiselijke keuken worden bereid. Deze gerechten kunnen ook worden bezorgd. Restaurant kwaliteit bij u thuis, dat is Vaticano Trattoria.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

  Contact

webdesign door Veldmaat ICT